Word vrijwilliger voor 1 dag op het Kosteloos Evenement voor Kinderen!

nieuws

Wil jij deel uitmaken van een fantastisch evenement dat kinderen kosteloos een dag vol plezier en avontuur biedt? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de 6e keer organiseren wij ons kosteloos evenement voor kinderen en we hebben jouw hulp nodig om het tot een succes te maken.

📅 Datum: 27-04-2024 📍 Locatie: De Groene Valk en De Groene Boer te Wormerveer Tijd: 10.30 uur tot 16.30 uur

Als vrijwilliger kun je helpen bij diverse activiteiten, zoals spellen begeleiden, knutselen, catering ondersteunen en nog veel meer. En natuurlijk wordt je in ruil daarvoor beloond met de stralende glimlachen van de kinderen!

Bovendien zorgen wij voor drankjes, hapjes en een heerlijke hapje aan het einde van de dag, samen met de andere vrijwilligers. Ook staat er op het eind nog een verrassing voor jou klaar.  Kortom, het wordt een dag vol plezier en voldoening.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden (halve dag is ook mogelijk) of wil je meer informatie? Laat het ons dan snel weten door een bericht te sturen of door contact op te nemen via [email protected] .

Help ons om deze dag onvergetelijk te maken voor de kinderen en meld je vandaag nog aan als vrijwilliger! Samen kunnen we het verschil maken. 🌈✨

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten