Sponsors

Stichting Kinderkoningsdag streeft om al zijn evenementen voor kinderen kosteloos te houden. In een tijd waarbij niet iedereen het even ruim heeft, zorgt dit voor laagdrempelig plezier voor kinderen. Er zijn geen toegangsprijzen, limonade, door ons verzorgde versnapering en attracties zijn gratis voor kinderen.

Dit zou niet mogelijk zijn zonder alle vrijwilligers, lokale bedrijven en de gemeente die ons sponsoren. Dankzij hen kunnen wij blijven bestaan.

Wilt u de stichting sponsoren? Bekijk dan hier onze Powerpoint presentatie voor meer informatie.

Sponsor Presentatie

Download Sponsor presentatie

Sponsoren

Vrienden worden?

Neem contact met ons op via onderstaande formulier

Koningin Maxima

Meer informatie volgt. Maar via dit formulier kunt u meer informatie opvragen met betrekking op het Maxima sponsorpakket.

Prinses Ariane

Meer informatie volgt. Maar via dit formulier kunt u meer informatie opvragen met betrekking op het Ariane sponsorpakket.

Prinses Alexia

Meer informatie volgt. Maar via dit formulier kunt u meer informatie opvragen met betrekking op het Alexia sponsorpakket.

Prinses Amalia

Meer informatie volgt. Maar via dit formulier kunt u meer informatie opvragen met betrekking op het Amalia sponsorpakket.

Willem Alexander

Meer informatie volgt. Maar via dit formulier kunt u meer informatie opvragen met betrekking op het Willem-Alexander sponsorpakket.