Kinderkoningsdag zet kinderen voor één dag op de troon!

nieuws

Op 27 april beleeft Kinderkoningsdag zijn tweede editie. Van 12.00 – 16.00 uur wordt op de plek van de voormalige Noordse Balk, aan de groene valk een heus kinderparadijs gerealiseerd van maar liefst 800 m2 !!

Met meerdere springkussens, een flink aantal Oudhollandse spelen, gratis toegang en gratis versnaperingen (voor de kinderen) zoals limonades, poffertjes, suikerspin etc. ontstaat op deze speciale dag een echt speelwalhalla voor kinderen tot zo’n 12 jaar.
De initiatiefnemers van deze Kinderkoningsdag Niels Bolhoeve en Tom den Elzen , geassisteerd door Alice Dijkstra komen hiermee tegemoet aan de wens van veel Wormerveerders om een kleinschalig Koningsdagevenement voor kinderen te organiseren in hun eigen leefomgeving. Hun gedachte was een feestje voor bewoners door bewoners. Een prima uitgangspunt voor een mooi plan.

Aankomend jaar steunt het evenement ook een mooi ander vrijwilligers organisatie’ Food aan de Saen’. Deze organisatie zet zich in voor families in de zaanstreek die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank, maar die zeker wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op kinderkoningsdag kunt u hier meer info over vinden.

Zo’n feestje is natuurlijk niet mogelijk zonder sponsors en de gemeente Zaanstad, want zij zorgen mede dat dit een super mooi kinderfeestje wordt. Onze dank gaat uit naar al onze sponsors.

Wilt u ook een bijdrage leveren en zich ook aanmelden als sponsor mail dan naar de organisatie [email protected] .

Tot Koningsdag van 12.00-16.00 in Wormerveer!

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten