Vernieuwingen 2021/2022

nieuws

Na een zware tijd waarin we al twee keer geen evenement hebben mogen organiseren en onze medeoprichter en voorzitter Tom den Elzen is overleden is de stichting weer gaan kijken naar de toekomst!

Mede oprichter Niels Bolhoeve heeft aangegeven niet alles alleen te kunnen oppakken na het verlies van Tom den Elzen en zo is de laatste tijd een zeskoppig bestuur ontstaan. Binnenkort zal het bestuur zich voorstellen en zal er een groepsfoto online komen. Heeft u interesse om in het bestuur te komen? We zoeken nog een 7e persoon die dan een oneven aantal creëert en het bestuur compleet maakt.
Ook is onze website vernieuwd, heeft u onze nieuwe website al gezien?

Verder heeft de stichting afgelopen jaar ook vrienden van … opgezet. U kunt vriend van onze stichting worden en zo helpt u mee aan een mooie toekomst met kosteloze evenementen voor de kinderen. U kunt vriend worden door op deze link te klikken.

Ook in de Coronatijd is onze stichting bezig geweest en hebben we een aantal nieuwe sponsors kunnen toevoegen aan een lijst die al sponsors waren. Op de foto vind u alle 26 sponsors die zich al voor 2022 aan onze stichting hebben verbonden. Heeft u ook interesse om sponsor te worden?

Mascotte zonder naam?

En als laatste hebben wij vanaf nu onze eigen mascotte? Heeft u hem al gezien? Op de foto ziet u onze blije leeuw… op dit moment loopt er een Facebook actie voor het verzinnen van zijn naam… Heeft u een goed idee voor een naam? Vul deze dan in onder het bericht op de Facebookpagina.
Dit waren tot nu toe de veranderingen voor de stichting. U hoort snel meer van ons.

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten