Rotaryclub Zaandam

Sponsoren

De rijke historie van deze club voert terug naar voor WOll. Rotary club Zaandam was in 1938 de eerste club in de Zaanstreek en de 30e club in Nederland. En werd opgericht door Anton Verkade. Toen waren het vooral de leidinggevenden van de grote bedrijven die gevraagd werden zich aan te sluiten. De club bood een plek waar men zonder voorbehoud met elkaar van gedachten kon wisselen over bedrijfs- ethische vraagstukken en zo van elkaars kennis en ervaring gebruik kon maken. Kennis die we ook inzetten om de maatschappij te dienen. Dat doen we nog steeds.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Door vanuit zoveel mogelijk functiegebieden van de maatschappij een betrokken leidinggevend persoon op te nemen, houden we voeling met wat er speelt in de omgeving en kan de club daar waar nodig hulp bieden in de vorm van kennis of fundraisingacties. Integriteit staat hoog in het vaandel net als persoonlijke betrokkenheid. 

Ben je nieuwsgierig geworden? We hebben plek voor ondernemende mensen uit de medische zorg, politie, onderwijs, ondernemers met een winkel, een horecabedrijf,  automotive, IT,…

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten