Bouwbedrijf Jan Vet

hoofdsponsor, Sponsoren

Ons bedrijf werd in 1934 onder de naam Bouwbedrijf C. Vet & Zn gestart door de grootvader van de huidige directeur Richard Vet, ons bedrijf bestaat in 2014 dus al 80 jaar!! Na eerst een werkplaats te hebben gehad in Krommenie, hebben wij ons kantoor sinds 2002 op de Jonge Voolweg te Wormerveer. Vanaf 2020 zijn wij gevestigd aan de Rosbayerweg 138 (1521 PX) te Wormerveer . Onze opdrachtgevers variëren van woningbouwverenigingen tot particulieren, van scholen tot bedrijven en overheden. We hebben ons bekwaamd in renovatie en onderhoud maar ook hebben we de nodige ervaring met nieuwbouw. Planmatig renoveren, restaureren of een aanbouw, alles voeren wij voor u uit onder onze hoge kwaliteitsnormen en met vakmanschap.

Wij willen door onze betrokkenheid onze opdrachtgevers ontzorgen, onze medewerkers plezier in het vak laten behouden en daardoor op een prettige wijze gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken.

Wij zijn inmiddels gegroeid tot een bouwbedrijf met 25 werknemers in vaste dienst, daarnaast werken wij samen met vele bedrijven, vaste onderaannemers zoals loodgieters en elektriciens, bedrijven waarvan wij weten dat zij dezelfde hoge kwaliteit als wij bieden. Onze vaste werknemers zijn veelal als leerling /stagiair via Bouwmensen, voorheen SPB Zaanstreek Waterland bij ons in dienst gekomen en blijven ook nadat hun opleiding is voltooid bij ons in dienst. Op deze manier houden we ons bedrijf jong, blijven we bij qua kennis en zijn we verzekerd van de juiste collega’s voor in ons team.

We werken met korte lijnen, dat wil zeggen dat u vanaf de aanvraag tot offerte, tot en met de oplevering dezelfde gezichten zult zien, u weet bij wie u terecht kan met vragen, deze aanpak geldt voor zowel de kleine als grote projecten.

Natuurlijk gaan we met de tijd mee, we werken onder de condities van het LEAN concept, zijn sinds mei 2014 FSC® gecertificeerd (FSC®C121031) en zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, u kunt bij ons laten (ver)bouwen onder Bouwgarant. Ook zijn wij in het bezit van het Woningborgcertificaat en zijn wij een Erkend Leerbedrijf, kortom we zijn een goede partner met alle zekerheden zoals die mede door bovenstaande certificaten geboden worden.

Bouwbedrijf Jan Vet BV staat door onze kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor een goed product.

Alles is mogelijk!

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten