Bokumo | computerwinkel en reparatieservice

Sponsoren

Groot assortiment computers en accessoires

Overweeg je een nieuwe computer, laptop of tablet te kopen? Gebruik onze 25 jaar lange ervaring en opgebouwde kennis om het beste passende model voor jou uit te zoeken. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen en voorzien je van het beste advies. Vrijblijvend uiteraard! Wij leveren bijna ieder type van ieder merk en vaak al de volgende werkdag.

Specialist in reparaties

Onze eigen technische dienst met goed opgeleide medewerkers verzorgt reparaties aan computerapparatuur. Wij repareren ieder apparaat ongeacht het merk of type. Het maakt daarbij ook niet uit of je het apparaat bij ons hebt aangeschaft of niet. De reparaties vinden plaats in onze technische dienst of bij jou thuis. In een aantal gevallen is het ook mogelijk om gebruik te maken van hulp op afstand.

Beste service

Bokumo is door het publiek al voor de derde keer verkozen tot beste computerwinkel van Noord-Holland. Wil jij ook profiteren van onze klantgerichte dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op. Langskomen kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar!

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten